top of page

Nieuwe Mitsubishi Vorkheftrucks Vernieuwen Magazijnoperaties

Met trots kondigen we de recente toevoeging aan van drie gloednieuwe Mitsubishi vorkheftrucks aan onze magazijnvloot. Deze significante upgrade zorgt voor verbeterde efficiëntie en productiviteit in onze dagelijkse werkzaamheden.De levering omvat een gespecialiseerde vorkheftruck die speciaal is ontworpen voor het verplaatsen van lege containers, samen met twee veelzijdige modellen voor het laden en lossen van zijlader of bachée vrachtwagens. Deze vorkliften zijn in staat om tot wel 5.000kg te dragen, wat ze perfect maakt voor zware bulk goederen.


Wat deze vorkheftrucks onderscheidt, is hun volledig elektrische aandrijving en snellaadmogelijkheden. Door deze milieuvriendelijke machines te gebruiken, zetten we een belangrijke stap in het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van duurzaamheid. Met hun elektrische aandrijving rekenen we op schonere werkzaamheden zonder in te boeten op prestaties.


Daarnaast omvat het baanbrekende ontwerp van deze vorkheftrucks een opmerkelijke eigenschap - een draai-as waardoor de wielen 90 graden kunnen draaien terwijl ze op dezelfde plek blijven. Deze innovatieve functionaliteit verbetert de manoeuvreerbaarheid in kleinere ruimtes, hierdoor kunnen onze operators met gemak en precisie navigeren, zelfs in de meest beperkte gebieden van ons magazijn.


Onze beslissing om samen te werken met "De Ronde", een ervaren partner in de Haven van Antwerpen, heeft een cruciale rol gespeeld bij de snelle en goede levering van deze machines. Hun expertise en toewijding aan kwaliteit hebben hen tot de ideale keuze gemaakt voor het leveren van eersteklas vorkheftrucks die voldoen aan onze specifieke eisen.De komst van deze Mitsubishi vorkheftrucks betekent een aanzienlijke investering in de groei en het succes van onze magazijnoperaties. We zijn ervan overtuigd dat hun geavanceerde functies en technologie ons team in staat zullen stellen om efficiënter te werken, waardoor we een naadloze logistiek en tijdige leveringen kunnen blijven garanderen.

Comments


bottom of page