top of page

Onze diensten

Onze toewijding aan uitmuntendheid heeft ons de reputatie van betrouwbare logistiek dienstverlener in de branche opgeleverd. We investeren in geavanceerde technologieën en logistieke beheersystemen om ervoor te zorgen dat onze activiteiten efficiënt en transparant zijn. We zijn trots op ons werk en zijn toegewijd om onze klanten uitzonderlijke diensten te bieden.

TRANSPORT

Onze transportservice is er om aan al uw logistieke behoeften te voldoen. We zijn trots op onze werkmethodiek waardoor we snel, efficiënte en veilige leveringen overal in Europa kunnen waarmaken. Of het nu om een volledige container gaat of een deellading, ons team staat voor u klaar met de meest passende logistieke oplossingen die aan al uw specifieke eisen voldoen. Onze persoonlijke service is maat van ieder bedrijf, groot of klein.

IMG_3413_edited.png
poseidon 4.jpg

OP- & OVERSLAG

Onze logistieke beheersoftware zorgt ervoor dat uw goederen bij elke stap worden gevolgd en gecontroleerd. Ons team van getrainde magazijnmedewerkers weet hoe ze vele soorten goederen moeten behandelen in overeenstemming met de industriestandaard. Vertrouw ons om u in al uw logistieke behoeften te voorzien en ervaar een probleemloos verzendproces.

EXPEDITIE

Met ons wereldwijde netwerk van expediteurs bieden wij transportoplossingen vanuit Europa of vanaf elk continent. Onze ervaren expediteurs behandelen containerlading, LCL, breakbulk of bieden RO-RO-oplossingen aan.

AdobeStock_548879234.jpeg
spoor 7.jpg

SPOORTERMINAL

Met een strategische ligging in het hart van de haven van Antwerpen bieden onze spoorterminals de mogelijkheid om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en zwaardere vracht te vervoeren dan u over de weg zou kunnen doen.

LEEG CONTAINER DEPOT

ACT biedt opslagruimte voor meer dan 10.000 Dry containers in de Antwerpse haven. Onze schoonmaak- en reparatiediensten zorgen ervoor dat uw materieel altijd in de beste staat is voor de lading van uw klanten.

Stapel containers
truck met act container_edited.jpg

CONTAINERVERHUUR

Met bijna duizend eigen 45' highcube en palletwide containers bieden wij onze klant een hoge flexibiliteit in hun verzendproces. Deze containers kunnen worden gebruikt over zee, over de weg of per spoor. Ze zijn allemaal uitgerust met bamboe vloeren en zijn schoon en geurloos, waardoor ze ideaal zijn voor elk soort lading, zelfs voedsel of andere geurgevoelige goederen.

bottom of page