top of page

Onze magazijnen bieden de perfecte oplossing voor al uw opslagnoden. Ons ervaren team behandeld uw goederen met zorg, en verzekerd dat ze volgens industrie normen steeds beveiligd en opgeslagen worden.


Met een breed gamma aan diensten van toevoegende waarde is uw logistiek proces volledig op maat aanpasbaar. Of u nu douane-vrije opslag voor korte of langere termijn nodig heeft, ons magazijn biedt de perfecte oplossing. Vanwege onze ligging binnen de haven van Antwerpen kunnen containers ook zwaarder geladen worden voor uitvoer dan algemeen is toegestaan op de Belgische wegen.

poseidon 4.jpg

1

DOUANE-ENTREPOT

Onze douane-entrepot is een beveiligde faciliteit waar goederen onder toezicht van douanebeambten worden bewaard totdat u klaar bent om de goederen administratief in te voeren en rechten te betalen.

2

DIRECTE OVERSLAG

Goederen kunnen met weinig of geen opslagtijd worden overgeladen van inkomende vrachtwagens naar uitgaande vrachtwagens. Het verlaagt de handling- en opslagkosten, stroomlijnt het transport en optimaliseert de levertijden.

3

BEHANDELING

We bieden een scala aan waardetoevoegende diensten, gaande van herpalletiseren en shrinkwrappen tot het laden of lossen van containers.

bottom of page