top of page

Container transport ligt aan het begin van ons ontstaan in de haven van Antwerpen. Vandaag bieden we naast containertransport ook deelladingen, rechtstreekse internationale transporten, koeltransport en andere gespecialiseerde diensten. Al onze chauffeurs worden continue bijgeschoold en zijn allen gecertifieerd. Zij worden op hun buurt ondersteund door het comfort en de veiligheid die onze vloot van 150 DAF superspace XF & DAF XG-530 trucks te bieden hebben.

Wij vervoeren uw goederen veilig en efficiënt met onze eigen chauffeurs binnen de Europese unie, of rechtstreeks naar Turkije.

IMG_3413_edited.png

1

Container transport

Onze dienst container transport zorgt ervoor dat uw lading van of naar de haven van Antwerpen en doorheen heel Europa kan geleverd worden.  Ons toegewijd team en moderne apparatuur garanderen een tijdige levering van uw goederen.

2

Koeltransport

Onze koeltransportdiensten zorgen voor een veilig en betrouwbaar transport van gevoelige vracht van uw magazijn naar de klant. De trailer kan worden uitgerust met een genset voor reefer transport of uw producten kunnen in een koelwagen worden geladen.

3

Deelladingen

Op zoek naar een efficiënte of kostenbesparende transportoplossing voor stukgoederen of enkele paletten of kisten? Dankzij onze ervaren chauffeurs zorgen wij voor een tijdige levering van uw producten.

bottom of page