top of page

Geschiedenis

babam.webp

DURMUS ALI GULUSER
Oprichter, voorzitter
Antwerp Container Transport

De ACT-groep vindt zijn oorsprong in 2011. Toen Mehmet Gülüser en zijn vader, Durmus Ali Gülüser, die een sterke passie had voor logistiek en transport, Antwerp Container Transport oprichtten.

 

Helaas is zijn vader overleden, maar Mehmet en broer Mustafa zijn onvermoeibaar blijven werken om van dit bedrijf de beste logistiek dienstverlener van de haven van Antwerpen te maken. Sinds de oprichting zijn we geëvolueerd van een eenvoudig transportbedrijf naar een allesomvattende one-stop-shop voor al uw logistieke noden.

 

Ons team van experts is toegewijd om u eersteklas-service en ondersteuning te bieden bij elke stap, van planning en uitvoering tot levering en daarna.

Dankzij onze exponentiële en constante groei kunnen we met trots onze vele diensten aanbieden. We danken ons succes aan onze doorgedreven inzet voor klanttevredenheid en onze toewijding aan innovatie en verbetering.

Bij ons bedrijf begrijpen we dat logistiek een complexe en ontmoedigende taak kan zijn. Daarom streven we ernaar om het proces zo soepel en naadloos mogelijk te laten verlopen, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is: Uw bedrijf laten groeien.

We nodigen u uit om met ons samen te werken en het verschil te ervaren van het werken met een vertrouwde en betrouwbare logistieke partner.

bottom of page