top of page

45'HCPW Container

Onze nieuwste aanwinsten zijn aan onze vloot toegevoegd!


De ACT-vloot telt naast meer dan 150 trucks en chassis ook meer dan 750 ISO-standaard containers. Al deze containers zijn zeewaardig, schoon en geurloos. Dit maakt ze onder andere perfect voor voedsel of geur gevoelige cargo. Deze containers zijn uitgerust met bamboe-vloeren en zijn van uitstekende kwaliteit en makelij.Waarom kiezen voor 45'HCPW?

De eerste overweging die een aan- of verkoper van goederen dient te maken bij het optimaliseren van diens logistiek proces en container transport is de laadcapaciteit. In een 45'HCPW (High Cube, Pallet Wide) kunnen tot wel 33 europaletten geladen worden, wat ze in ieder geval al de perfecte keuze maken voor gepaletiseerde goederen. Daarnaast hebben ze een deuropening van 2500mm, en is deze dus breder dan de standaard reguliere 20' en 40' containers. Dit maakt het mogelijk om bredere goederen, die anders als buitenmaats (Out of Gauge) worden beschouwd te kunnen laden in een box container.Welk transportmiddel is meest geschikt voor 45'HCPW?

Deze containers kunnen geladen worden op elk type transport zoals containerschepen, trucks of rail. Er zijn geen beperkingen in transportmogelijkheden met dit soort equipment.
Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een offerte!Comments


bottom of page